A primera !!
04.05.2015

Després de la fase d'ascens que hem organitzat aquest cap de setmana, les nostres absolutes han assolit l'ascens a primera divisió estatal i ho han fet sense perdre cap partit durant tota la lliga i en els quatre partits jugats en aquesta fase d'ascens, així doncs ascens amb nota d'excel.lent, cap error, sense discusió possible.

Ahir la piscina va presentar un aspecte impecable, moltíssima gent omplint les graderíes i donant un ambient de final molt maco de viure i que donave ales a les nostres jugadores tot i que al principi de la final també van sentir els nervis propis d'aquestes cites.

Peró tot aixó no sería possible sense la feina d'un grup de gent que ha treballat de valent perquè tot sortís perfecte, ja siguin treballadors o voluntaris tots plegats han fet possible l'éxit organitzatiu i també que l'equip poguès centrar-se en la seva tasca esportiva, Suso, Conxi, Cris, Jose, Maria, Josep, Ferran, Visi, Martí, Isa, Cecília, en nom de tot l'equip MOLTES GRÀCIES!!! sou un gran equip !!

També volem felicitar a l'equip benjamí que amb el seu entrenador al front, en Pau, va col.laborar en la presentació dels equips finalistes donant un punt diferent a la mateixa i després van animar i de quina manera des de la graderia, tenim un altre gran equip!!!

MOLTES FELICITATS A TOTS !! SOM D'HORTA !!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.