L'absolut es complica la vida
27.01.2014

El nostre equip absolut no va poder guanyar dissabte al Rubí fet que complica molt la permanència i ens obliga a fer una segona volta sense marge d'error.

El partit de dissabte va resultar igualat fins als darrers minuts de joc on una sèrie de decissions arbitrals gens favorables, van decantar el partit de cara als vallesans, una dada objectiva, 8 exclusions en contra més un penal per 2 exclusions a favor i un penal.

Malgrat que el joc ha millorat en els darrers tres partits, la manca de confiança, lesions, sancions i perquè no dir-ho, la sort, han fet que no sumesim punts que ara ens farien veure les coses de diferent manera, tot i aixó no ens queda un altre que seguir treballant durant la setmana, el compromís de tots ha de ser al 100% i l'objectiu intentar guanyar totes les finals que d'aquí fins al final ens queden i tot aixó amb el suport de tots, no hi ha un altre manera, segur que junts ho podrem fer, no serveix de res  que cada un de nosaltres fem la guerra pel nostre compte, no han d'haver-hi retrets, només l'unió ens farà forts, dissabte primer objectiu... guanyar al Molins !!

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.