Sortida vital de l'absolut
27.02.2014

Cada vegada queden menys partits pel final de lliga i ara ja no val a badar, aquest proper dissabte l'equip absolut viatja cap a Madrid per jugar davant un dels rivals directes per eludir el descens, el Tres Cantos ja ens va guanyar en el partit de la primera volta a casa, va ser un partit que teníem dominat de forma clara i rotunda i que finalment vem perdre de manera increïble per una desconexió de l'equip que es va deixar remuntar.

Dissabte cal estar concentrats al 100%, aguantar la pressió a la que estarem sotmesos per l'equip madrileny i el seu públic i sumar i si es possible els tres punts que ens donarien ales per afrontar els següents partits.

Queden molts partits per jugar i enfrontaments directes entre els equips implicats tant per la part alta de la classificació com per la part baixa on estem, així doncs res està decidit i mentre tinguem vida tenim esperança.

SOM-HI NOIS SOM D'HORTA !!

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.