Pol Font i Marta Bautista Campions Estatals amb la Selecció Catalana Infantil Masculina i Femenina
05.04.2023

Els nostres Waterpolistes Marta Bautista Garcia i Pol Font Suárez van ser convocats per la Selecció Catalana Infantil de Waterpolo per disputar el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques Madrid 2023.
Un Campionat que va celebrar en el Centre de Natació M86 durant quatre dies. Els nostres Waterpolistes van viure tota una experiència al costat de la selecció Catalana de Waterpolo.
Des d'un principi la selecció Catalana en la categoria masculina va guanyar a Euskadi, Madrid i Andalusia en la primera fase del grup A. En la final la Selecció Catalana de Waterpolo es va imposar a Madrid amb un resultat de 7-11 proclamant-se així Campions estatals.

En la categoria Femenina la Selecció Catalana guanyava a la Fed. Andalusa en el grup 1, i en quarts de final va imposar-se a la Federació Valenciana. En semifinals triomf davant la Fed. Aragonesa arribant a finals contra Madrid. La Selecció Catalana Femenina va guanyar a la Selecció Madrilenya amb un resultat de 3-10, proclamant-se campions estatals.
Doble triomf per a la Selecció Catalana de Waterpolo.
Enhorabona als nostres Waterpolistes de la UEH i felicitats a la secció de Waterpolo de la UEH per la tasca formativa i de treball a les categories base.

https://rfen.es/es/posts/news/341342Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.