Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
7è PREMI DONA I ESPORT
15.02.2014
Voleu participar en una consulta popular per determinar el Club Esportiu de la setena convocatòria del Premi Dona i Esport???

L'Ajuntament de Barcelona ens convida a fer-ho.

El període de votació finalitza el dijous, dia 20 de febrer.

El setè Premi Dona i Esport es un certamen que té com a objectiu fer visible el paper i la incidència de les dones en l'esport tot posant en valor les trajectòries de dones esportistes o promotores de l'esport i l'esforç d'aquelles entitats que hagin donat rellevància a la presència femenina en l'esport.

La novetat d'enguany és la creació nova categoria: el Premi al Club Esportiu. La seva finalitat és guardonar a un club que hagi destacat en la seva trajectòria de promoció de l'esport femení o hagi aconseguit una fita esportiva, o bé s'hagi caracteritzat per fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació, tot impulsant el principi d'igualtat.

La nostra secció és l' única que disposa de l’únic equip femení absolut de la ciutat de Barcelona i això és un valor afegit...

"Heu" de votar a aquest enllaç, busqueu "Club Esportiu" i desprès "U.E.Horta"


Gràcies.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.