Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
ENTRENADOR I MOTIVADOR MADE IN HORTA
20.04.2015

Aquí a Horta considerem que el paper de l’entrenador és molt important, ja que del seu bon treball a la base depèn el futur esportiu i personal dels nens; d'aquí que recaigui en ocasions tanta pressió dels pares sobre el seu treball i sobre la forma com desenvolupa el mateix. S'espera que l'entrenador estimuli molt, ofereixi varietat d'activitats formatives, no tingui preferències entre els seus jugadors i que sàpiga motivar-los adequadament.

Algunes de les característiques més importants que ha de tenir un entrenador-formador són:

***Tenir vocació i gust per transmetre.

***Capacitat per motivar. L'esport és un estat d'ànim continu. Si l'estat anímic de l'esportista és deficient, el seu rendiment romandrà per sota de les seves possibilitats òptimes.

***Controlar, avaluar i millorar contínuament si volem evitar l'estancament dels nostres mètodes i esportistes. Un cop realitzada la planificació de la temporada, hem de tenir clar que aquests plans sempre patiran desviacions en l'aplicació pràctica.

***El coneixement de l'esport que ensenya, més enllà de les normes i reglaments generals. Aquest coneixement inclou una comprensió de les habilitats, tàctiques i estratègies necessàries perquè l'entrenament, les pràctiques i decisions el dia del partit siguin eficaços.

***Transmetre als seus esportistes des de l'etapa d'iniciació una educació esportiva basada en el respecte a les regles, als altres i el joc net.

***Generar en els nens-esportistes una mentalitat basada en el plaer de jugar i la voluntat de progressar i no en el guanyar títols a qualsevol preu.

***Saber escoltar, estant atent no només els èxits, sinó també al problema que es pugui presentar, mantenir constant comunicació amb els seus esportistes, donant-los confiança i seguretat.

Estem treballant perquè tots els nostres formadors compleixin totes i cadascuna d’aquestes característiques i puguin ajudar a formar bons esportistes i millors persones....i la tasca no és gens fàcil de vegades! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.