Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
SISTEMA CLASSIFICATORI D’ACCÉS A LA SEGONA FASE DE LA LLIGA
17.11.2015

ALEVINS

Hi ha 139 equips distribuïts en 24 grups.

Es classifiquen els 24 primers, 24 segons  i els 16 millors tercers.

Els 64 equips així determinats jugaran una eliminatòria amb partit d’anada i tornada per determinar els 32 equips que passaran al Campionat de Catalunya. La resta d’equips eliminats, juntament amb els que no estaven classificats, disputaran la Copa Federació.

En la situació actual, l’Aleví A es classificaria per disputar l’eliminatòria i el B ha d'acabar de decidir-ho en aquestes dues jornades que resten.

INFANTILS

Hi ha un total de 115 equips inscrits repartits en 20 grups.

Els 20 primers, 20 segons i 20 tercers de cada grup, amb els 4 millors quarts classificats de tots els grups, disputaran les 32 eliminatòries a doble partit el cap de setmana del 12  i 13 de desembre.

En aquests moments els nostres Infantils van quarts en el seu grup així que si volen disputar l’eliminatòria, hauran de jugar amb força en les dues jornades que resten a aquesta primera part de la lliga.

JUVENILS

Hi ha un total de 86 equips inscrits repartits en 1 grup preferent (A) format per 8 equips i 13 grups de promoció.

Es classifiquen directament per a la competició preferent de la 2a fase els 6 primers del grup A.

El setè i vuitè del grup A, amb els 13 primers, 13 segons i 13 tercers classificats de cada grup de promoció, i els 11 millors quarts de tots els grups, disputaran les 26 eliminatòries a doble partit el cap de setmana del 19 i 20 de desembre.

Els 26 equips guanyadors de les eliminatòries, amb els 6 primers del grup A, es distribuiran en 4 grups de preferent de 8 equips cadascun per disputar la 2a fase.

Ara per ara els nostres Juvenils van segons al seu grup i això els permetria accedir a l' eliminatòria.

JÚNIORS

Hi ha  49 equips inscrits repartits en 1 grup preferent (A) format per 8 equips i 8 grups.

Es classifiquen directament per a la competició preferent de la 2a fase els 6 primers del grup A.

El setè i vuitè del grup A, amb els 8 primers i 8 segons classificats de cada grup de promoció, i els 2 millors tercers de tots els grups, disputaran les 10 eliminatòries a doble partit el cap de setmana del 19 i 20 de desembre. Els 10 equips guanyadors de les eliminatòries, amb els 6 primers del grup A, es distribuiran en 2 grups de preferent de 8 equips cadascun.

La veritat és que anar a l’eliminatòria els nostres, el tenen difícil.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.