Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
Prebenjamí Iniciació C
11.01.2016

El nostre equip més menudet s’acaba d’estrenar, ahir diumenge, a la Lliga oficial.

Volem recordar que l’objectiu no és la competició sinó estimular als nens  que aprenguin les destreses físiques bàsiques i fer-les servir per participar en jocs i partits però no els volem pressionar perquè necessiten temps per desenvolupar encara les seves capacitats.

Així que, no espereu que la Rita, la seva entrenadora, sigui exigent amb ells perquè ella els ensenyarà que l’hoquei és un joc, una activitat lúdica i d’entreteniment compartit amb altres amics però alhora volem que es vagin introduint en el sistema i coneguin les regles del joc.

I papis i mamis, no sigueu crítics, que gaudeixin del fet de jugar per jugar, que es trobin a gust, que sigui una bona experiència  per a ells.

Jorge, Pol Tarré, Pol Roca, Nil, Ricardo, Sergi, Oriol, David, Martin i Mario, són els components del nostre Prebenjamí d’ Iniciació C. Sigueu tots benvinguts!!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.