Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
ELS NOSTRES SÈNIORS BEN ENCARRILATS PER L’ÒSCAR COLLADO
21.01.2015

Els Sèniors han arribat a l’equador de la seva lliga.

S'han enfrontat ja amb tots els equips que composen el seu grup, en concret han sigut 13 els partits disputats i en aquests moments es troben en primera posició en la classificació general, amb 36 punts dels 39 possibles.

Són l’equip més golejador (amb 100 gols marcats!!!) i alhora el menys golejat.

Oscar Collado és l'entrenador aquesta temporada dels nostres nois de Segona Catalana.

Felicitats Oscar per la part que et toca per aquesta bona trajectòria.

Ens pots respondre a unes quantes preguntes???

-Com has arribat a entrenar a l'equip Sènior de l'Horta?

Vaig arribar de la mà del Victor en la temporada 2012-13 per portar el Juvenil. L´any següent amb el Junior, per tenir continuïtat amb els jugadors. I aquest any em van oferir el Sènior, ja que l´entrenador de l´any passat plegava i alguns jugadors del Junior passaven a Sèniors.

-Quines característiques defineixen al teu equip?

Tenim un equip molt compensat. Per una banda tenim els joves, que ens aporten molta velocitat i físic, i per altre, els no tan joves, que ens donen aquell punt de serenitat i veterania. Però el fet característic es que tots veuen molta porteria. Qualsevol pot fer gols en qualsevol partit. No ens oblidem, que sempre ens passa, dels dos grans porters que tenim, i que ens donen molta tranquil·litat per jugar.

-Quins són els vostres objectius aquesta temporada?

L´objectiu des del principi ha sigut estar a la lluita per poder pujar de categoria.

-Creus que la pràctica d'aquest esport té beneficis?

Tots els esports tenen beneficis. Aquest en particular, al ser un esport tan ràpid, t´obliga a estar atent constantment, a part de tenir molta rapidesa en la pressa de decisions. A part, tots els esports d´equip, et fan aprendre a compartir i a lluitar junts per un objectiu.

-Què t'aporta l'hoquei que no ho faci una altra faceta de la teva vida?

Sempre he estat lligat d´una manera molt propera a aquest esport. Primer com a jugador des de els 5 anys fins els 32. Desprès com a entrenador. En el meu cas, es més que un hobby. Em podria passar un dia sencer veient partits d´hoquei.

-Com veus els equips de base del nostre Club?

La veritat es que el Victor i els seus monitors estan fent molt bona feina. No tinc molt contacte amb la base, per temes d´horaris, però si que enganxo algun partit el cap de setmana i la millora és evident. Només el sol fet de l´augment de fitxes en la base ens fa pensar que s´està treballant bé.

 

Gràcies Òscar, ha estat un plaer.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.