Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
TRET DE SORTIDA A LA TEMPORADA 2014-15 DE LA UE HORTA
01.09.2014

Aquest dissabte, dia 6, inaugurem la temporada amb el nostre 8è Torneig Vila d’Horta.

Uns dies més tard, el dia 20, comença oficialment la primera jornada de la lliga de la temporada 2014-2015.

Els més matiners, els que inauguren la lliga i obridors de les pistes seran els Prebenjamins d’ Iniciació que jugaran a Vilanova a les 9’30 hores.

Aquí, a l’Horta, el primer partit de la temporada el tenim a les 15’00 hores, on el Prebenjamí B juga contra el CP Vilafranca. Una hora més tard, a les 16 hores, tenim l’estrena del nostre equip MiniFem en competició oficial, contra el PHC Sant Cugat.

Les nostres campiones estrenen categoria a Primera Catalana, el mateix dissabte dia 20, a casa, contra el CE Noia Freixenet, a les 19’30 hores i els nostres Sèniors de Segona Catalana juguen diumenge, a les 12’30, també a casa, contra el HC Sant Just, tancant la primera jornada de lliga.

Si voleu dades....aquí les teniu...Enguany, comptem amb 14 equips federats ( i probablement al desembre, un més d’ Iniciació), 2 de Menudets i 1 de Consell, més els nens d’ escola...en total, al voltant de 150 jugadors-es!!!  La qual cosa fa  patent que l’hoquei a l’Horta, quasi 60 anys després de la seva fundació (al setembre de 1955), està molt viu.

Tenim també un gran i bon equip d’entrenadors la present temporada. Als que ja teníem; Òscar Collado, Marc Esteban, Juan Carlos, Víctor, Daniela, Mònica, Ignasi, Pol, Joan, Gerard, Rita, Xavi Tamayo...s’han afegit tres més; David Vallverdú, Jordi Costa i el  Kevin Rodríguez.

Tots ells vetllaran perquè els nostres jugadors i jugadores aprenguin a jugar bé, amb la tècnica correcte i, si a més, els nens  entrenen amb ganes, tenim assegurat el gaudir tots plegats del nostre esport.

 

Sigueu tots benvinguts i ben trobats!!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.