Global
Global
Galeria d'Imatges
"EL PERFECCIONAMENT ÉS INCESSANT RENOVACIÓ"
02.12.2014

 

Enguany són uns quants dels nostres esportistes, sis en concret, els qui han superat les proves d'accés al Centre de Tecnificació d'hoquei sobre patins de la Federació Catalana de Patinatge.

La primera prova constava d'un circuit on el temps era determinant i la segona era una prova de tècnica i tàctica amb passades, desplaçaments i tirs a porteria i la realització d’un partidet per tal d’observar la participació dels jugadors/porters en accions d’atac i defensa.

L'Itinerari de Perfeccionament d'hoquei patins a Barcelona té lloc a Mollet del Vallés i és allà a on els nostres nois van anar a fer les proves i a on fan la tecnificació d’hoquei sobre patins juntament amb altres jugadors del territori de Barcelona.

Enhorabona nois!!! Tot el que pugueu aprendre i perfeccionar segur que us ajudarà a créixer com a persones i esportistes, beneficiarà als vostres equips i al nostre Club.

A més, si hi ha algun  jugador que sobresurti per les seves capacitats podrà ser incorporat als grups d’Alt Rendiment Català, per a la formació de futures Seleccions Catalanes i Estatals.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.