Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
IXè TORNEIG VILA D’HORTA ESPECIAL 60è ANIVERSARI
01.09.2015
 Ja el tenim aquí, a la volta de la cantonada...el nostre 9è Torneig Vila d’Horta!

Enguany un torneig molt especial...i és  que complim 60 anys! I com es tracta d’un esdeveniment únic, necessitem com a mínim un parell de dies de celebracions; els propers 12 i 13 de setembre.

El dissabte, 12 de setembre, es disputaran partits amistosos durant tota la jornada en els dos pavellons esportius.

En aquesta ocasió, dissabte al matí, tenim un convidat de luxe, el Club Patí Vic, un Club amb solera, que comparteix amb nosaltres una bona filosofia: el transmetre uns coneixements i aprenentatges tècnics de l’hoquei sempre acompanyats d’uns valors esportius i condimentat tot plegat amb una gran passió per aquest esport. 

Dissabte, a la tarda, els partits els jugarem contra equips del Bigues i Riells. Potser aquest no té tanta tradició, la qual cosa és normal ja que va ser fundat a l’any 1991 però l’empenta i les ganes són les mateixes i, de ben segur que amb una base tan lluitadora tenen molta història per davant.

Està clar que si més no, gaudirem de bon hoquei. Gràcies a tots dos Clubs per compartir aquesta jornada amb tots nosaltres!

Ah! Tampoc podem oblidar-nos d’un altre convidat, els Veterans del Tordera que s’enfrontaran als nostres en un segur que emocionant partit, pel caràcter combatiu d’ambdós equips. 

El diumenge dia 13 al matí tindrem una trobada històrica amb ex-jugadors hortencs. Pensem que no hi ha millor forma de commemorar aquest aniversari que reunir esportistes que hagin entrenat per les nostres pistes al llarg d’aquests 60 anys.

I serà també diumenge a la tarda, quan podrem viure en directe els partits dels equips Sèniors Masculí i Femení que s’enfrontaran a les Seleccions Absolutes Catalanes.

 

Animeu-vos a participar, no pot faltar ningú!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.