Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
ANDORRA HA TREMOLAT!!!
23.06.2014

El 30è Torneig de les 12 hores d'Hoquei Patins a Andorra es va celebrar aquest cap de setmana passat a les installacions de l' Estadi Comunal d' Andorra la Vella.

Durant tot el matí de dissabte es van anar disputant partits de les diferents categories que fins allà ens havíem traslladat. I en els resultats dels nostres hi va haver de tot; els Infantils van perdre front l'equip amfitrió (que per cert tocava molt bé la pilota), els Benjamins van guanyar al Palafrugell, els Alevins van perdre davant el Palafrugell.

Menció especial mereixen els nostres Veterans, que si , no van poder contra l' Andorra però va ser un partit disputadíssim i ple de fortes emocions. Malgrat que les noies van anar per recolzar-los, ho vam intentar però no va poder ser.

Els Prebenjamins també van guanyar als andorrans per un 2 a 5. I els Juvenils van perdre per un ajustat 4 a 3. Els Sèniors tampoc van poder amb l'equip andorrà.

A la tarda de dissabte es van disputar els partits per les terceres i quartes posicions i diumenge al matí les finals, on tant els nostres Prebenjamins i els Benjamins han obtingut una molt meritòria segona posició.

Un torneig no és només jugar partits d'hoquei. Es comparteixen moltes més coses.

Hem pogut veure com juguem equips barrejats que durant la temporada, algun de nosaltres ni tan sols hem entrenat junts.

Et dona temps de conèixer més profundament als teus companys d'equip i els d'altres categories diferents a la teva.

Com estàs amb ells més temps de l'estrictament necessari d'un partit, són més les vivències que arribes a tenir.

Quan acaba el torneig el que menys importa són els resultats dels partits i el que més les experiències que ens emporten a casa desprès de cada moment viscut abans, durant i després de les diferents trobades.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.