Global
Global
Galeria d'Imatges
CURS DE TÈCNIC DE NIVELL 1 D’HOQUEI PATINS
08.07.2015

La Federació Catalana de Patinatge, amb un acord signat amb l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, convoca un Curs  de Tècnic de Primer Nivell d’Hoquei Patins.

Per obtenir la titulació de Tècnic, s’ha de realitzar la prova d’accés i, posteriorment s’ha de superar el Bloc Específic, el Bloc Comú i realitzar o validar el període de pràctiques.

Doncs bé, la prova d’accés tindrà lloc avui, 8 de juliol, de 17:00 a 19:00 hores. A on??? A les nostres instal·lacions! I serà també a les nostres pistes on es portarà a terme el Bloc Específic, del 15 de juliol al 28 de setembre.

La prova consisteix en 2 circuits:

1. Patinar de cara i esquenes, controlant la posició del patinatge i el creuar els patins en les corbes: una volta de cara i l’altra d'esquena, un vuit de cara i un vuit d'esquena.

2. Circuit tècnic de patinatge amb eslàlom, canvis de direcció, equilibri.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.