Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
L'HOQUEI, UN ESPORT MINORITARI....I QUÈ???
25.05.2015

Que som un esport minoritari ja ho sabíem però no deixa de sorprendre la nostra posició al rànking d’esports que practiquen els ciutadans espanyols segons el baròmetre de juny del 2014 que s’ha fet públic aquest dissabte a La Vanguardia. A més, hem de considerar que sota el nom d’hoquei estan incloses les diferents modalitats d’aquest esport (gel, gespa, línia, pista)...Però això no ens ha de preocupar en absolut ja que aquest fet diferenciador també uneix i ens fa sentir especials.

La veritat és que som un privilegiats...nosaltres podem jugar a futbol, a basquet (sempre amb tots els respectes)...millor o pitjor però....i a la inversa???

Els valors que ens aporta l’hoquei, com l’esperit de superació, saber guanyar i aprendre dels errors comesos per a millorar en cada moment, treballar en equip, col·laboració, esforç...i tantes altres coses que ens fa créixer com a persones...són considerables!

I, sent un esport tan minoritari, aquí a Catalunya és sorprenent els èxits obtinguts a nivell mundial. Cap altre esport ho supera!

Així que aquest fet no ens aturi, tot el contrari, hem d’aconseguir que el nostre esport adquireixi més força i sigui reconegut i per aquest motiu hem de fer pinya i continuar lluitant i gaudint amb ell.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.