Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
Les Guerreres d'Horta acaben l'any invictes!
24.12.2015

La classificació que veieu pertany a les Sèniors de Primera Catalana. L’equip de Primera Femení de la UE Horta no pot acabar millor l’any! És l’únic equip de la seva categoria que no ha perdut cap dels partits disputats aquesta temporada. Després d’ 11 jornades de lliga, ha guanyat els 10 partits jugats, quedant pendent un ajornat amb l’Igualada HCP, pel pròxim 8 de gener.

Tot i així, les tenim ja en la primera posició. Si continuen la trajectòria, se sortiran per la capçalera de la classificació.

L’any passat estrenaven la categoria i es van quedar a les portes de tornar a pujar però enguany estan imparables i a Nacional Catalana ja les estan esperant.

Moltes felicitats, guerreres!!!

Amb el vostre exemple, esteu creant escola. Gràcies a la vostra perseverança, entrega, constància, treball i lluita, cada vegada són més les noies que s’ entrenen a Horta i segurament la temporada vinent seran 3 els equips femenins...com a mínim!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.