Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
PRÒXIM OBJECTIU: LA COPA
10.03.2015


Una vegada acabada la Lliga de Primera Catalana Femenina, les nostres noies tenen un altre objectiu: la Copa de la Lliga. Els preliminars comencen el proper 15 de març amb la fase prèvia. Hi ha 2 grups de 5 equips en sistema de lligueta i els dos primers classificats de cada un d'ells , aniran a la Final Four.

Coneixent a les nostres Sèniors estem convençuts que aniran a per totes i lluitaran de valent per ser les primeres en aquesta lligueta per així tenir el passi a la final, on la Copa en joc considerem que podria fer bona parella amb la que van aconseguir la passada temporada a Segona.

De moment, aquest diumenge, a les 20 hores tenen ja una prova de foc al enfrontar-se a les sempre combatives jugadores del CP Roda.

Molta sort! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.