Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
Gran cap de setmana de partits!!!
01.03.2024

Previsió d'alguns dels partits del cap de setmana 1-2-3 de març:   

SÈNIOR FEMENÍ  

Rebem la visita de l'Alpicat, aquest divendres a les 21.30. A la primera volta vam patir la primera derrota de la temporada i volem tornar-li la pilota. Després del bon joc de la setmana passada, estem convençuts que sumarem 3 punts d'or!!! 

SÈNIOR MASCULÍ 

Dificil desplaçament a la pista del Sant Cugat. Juguem a una hora atípica, les 20 de la tarda del diumenge. Per donar molt més valor a la victòria de la setmana passada contra el Monjos, l'equip necessita encadenar una sèrie de victòries seguides. Estem bé i confiats, volem continuar remuntant posicions!! 

PREBENJAMÍ A: 

Partit contra el Palau B aquest diumenge a les 11h. Estem entrenant per assolir la primera victòria de la segona fase que encara s'escapa per petits detalls. La veritat és que ja ens mereixem una alegria en forma de resultats ja que s'estan deixant tot a la pista!. 

BENJAMÍ A 

Partit contra el Mataró, líder invicte de la segona fase, dissabte a les 16h. Després de la contundent victòria del partit de la setmana passada els nostres petits volen continuar en la bona línia. Cada dia estem entrenant millor i això es reflecteix als resultats! 

JUVENIL  

Dissabte a les 20h, tothom a Horta. Un dels millor partits que es poden veure de Juvenils de primer any, contra el Caldes B. Serà un bonic partit que hem de gaudir tots junts!!! 

 

Kevin Rodríguez 

Director Tècnic de la Secció d'hoquei patins dela Unió Esportiva d'Horta

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.