Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
MIREU...MIREU...QUE VAL LA PENA!?
25.05.2014

Dimarts estava a les grades de l'Horta veient un interessant amistós entre els Benjamins del Congrés i de l'Horta, en Gaby Cairo. 

El seu fill que juga amb els Prebenjamins del Congrés, va venir de reforç al susdit partit,

?i?
 per cert, que bé que juguen aquests veins nostres del Congrés, es mouen molt ràpid i tenen una tàctica de joc impressionant, a part d' una tècnica molt bona...és per aquest motiu que estan classificats per jugar la Final de Campionat
? aquest proper cap de setmana a Sant Cugat?
.

Per si hi ha algú que no sàpiga qui és Gaby Cairo, és un ex-jugador d'hoquei, però no un qualsevol, no. Ha sigut campió i subcampió del món. Fins i tot té una medalla d'or olímpica. Com a jugador del Barça va guanyar lligues, copes d' Europa, supercopes, copes del Rei, copa intercontinental....Ha sigut considerat com un dels millors jugadors del món. Ex-entrenador del Barça, crònista de partits.....Vamos, tota una autoritat en quan a l'hoquei fa referència.

I qui millor que ell per a la realització d'uns videos tutorials sobre aspectes concrets i situacions d'hoquei, amb consells en determinats moments del joc.
Des de com fer regats per marcar gol, a exercicis amb la bola o com disparar a porteria, fins a com posar les rodes a uns patins.

Així que preneu bona nota d' aquest enllaç i doneu una ullada als videos, sempre es poden aprendre coses.

http://www.uncomo.com/autor/gaby-cairo-380.html

Gràcies Gaby Cairo per difondre aquest, el nostre esport.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.