Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
PASSIÓ PER L’ HOQUEI: ENTREVISTA A JOAN PUJOL
21.04.2014

Amb, de moment, tres membres de la família practicant hoquei, la família Pujol-Selleres és un exemple de passió per l’ hoquei a l’ Horta.

En Joan Pujol forma part dels Veterans de l’ Horta des de fa ja uns quants anys i a més és l’ entrenador del nostre equip d’ Infantil.

Els seus fills, en Max i la Noa, juguen amb els Benjamins i  els Prebenjamins, respectivament.

-Joan, quants anys portes jugant a hoquei aquí a l’ Horta?

Doncs 30anys.

-I, en tot aquest temps ha variat molt la pràctica d’ aquest esport?

Sí, sobretot quan es va introduir el nou reglament l´any 2008. Ara  l´hoquei és més ofensiu, hi ha més gols,  hi ha menys contacte ja que es castiguen les faltes i és més vistós per l´ espectador.

-Com et sents més motivat, fent de jugador o d’entrenador?

La motivació és diferent , però jo sempre intento estar motivat per contagiar els meus jugadors i quan jugo per transmetre-ho als meus companys.

-En aquests moments de la temporada el teu equip està  en la part central de la classificació, com portes això de no haver d’ estar lluitant fins a l’últim moment per mantenir la permanència en la lliga A dels Veterans?

Doncs la veritat és que aquesta temporada ens ho estem passant molt bé, tenim un equip més competitiu i no estem patint com cada any per mantenir-nos a la lliga “A”, encara que per guanyar partits ens hem d´esforçar i lluitar molt.

-El nivell dels equips amb els que t’enfrontes va millorant temporada darrera temporada o és el mateix de fa uns anys?

El nivell dels equips cada any va pujant, la majoria d´ equips es reforcen amb jugadors més joves, alguns d´ells jugadors que han jugat a l´Ok Lliga.

-De cara a la propera temporada teniu pensat algun nou fitxatge o considereu que amb l’ equip actual en teniu suficient?

Aquesta temporada hem incorporat 3 jugadors nous, la majoria amb l´ADN Horta, vull dir jugadors que han jugat a Horta. Per primera vegada a la història  del’ equip de Veterans som tants que hem de fer convocatòries i a no ser que vingui un “crack” jove i amb talent amb l´ equip actual ja en tenim suficient.

-Ara, des del punt de vista d’ entrenador, com veus el nostre hoquei de base respecte al d’ altres clubs?

Jo ho veig bé pels pocs recursos de que disposem i per les poques hores de pista que tenim i tant el Coordinador Esportiu com els entrenadors estan fent una bona tasca, però també és cert que hem de millorar, i estem treballant.

-Com penses que podríem ajudar als nostres nens per millorar?

En moltes coses, el primer de tot i fonamental és que hauríem de tenir més hores de pista, això és bàsic, hem d´ entrenar més i millor. Després hem de fer formació als nostres entrenadors, això ja s´ ha iniciat i de ben segur que es potenciarà en les properes temporades.També hem de continuar fent i millorant la tecnificació als jugadors.

Per poder millorar la Secció necessita també més recursos, per exemple, poder disposar de les eines per tal de poder filmar entrenaments i partits per tal de corregir errors, tant a nivell individual com d´ equip.

Crec que s´ estan fent moltes coses per millorar amb els recursos disponibles, però no oblidem d´ on venim, fa quatre dies només teníem 8 equips i probablement  l´ any vinent en tindrem 18 ó 19, fins i tot tenim un equip Sènior femení que ha quedat campiona de lliga!!

-I, a nivell familiar, com porteu a casa teva això d’ haver de disputar cada setmana un mínim de 4 partits?

- Doncs ho portem bé, cotxe amunt i cotxe avall, i algunes vegades el Max ha d´ anar sol al partit i no té a ningú de la família a la grada animant-lo, però a part d´ això sigui com sigui ens en sortim.

-I ja per últim, quan penseu portar als entrenaments a la Mia, la petita dels Pujol-Selleres?

Ja,ja,ja....No, de moment ella vol fer dansa, però mai se sap!!

Moltes gràcies Joan. Ha estat un plaer.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.