Global
Global
Galeria d'Imatges
L'objectiu dels nostres petits esportistes: La Diversió!
16.11.2015

Malgrat que aquest cap de setmana els equips de l’Horta hem guanyat la majoria dels partits disputats amb un balanç de la jornada esportiva de 9 victòries, 1 empat i 2 derrotes, el tornarem a repetir: Pares i mares, no us preocupeu si els vostres fills perden, és un aprenentatge natural.

En les etapes formatives no ha d'interessar guanyar per sobre de tot sinó que els esportistes es vagin acostumant a jugar contra altres, tenir una experiència, que es diverteixin aprenent les tècniques sense estar enfocats en el resultat d'un marcador i anar adquirint-les al mateix temps que s'estima l'esport mentre es diverteixen.

Cal tenir en compte que les derrotes ajuden a enfortir mentalment  als nostres nens, desenvolupant la tolerància a la frustració i donant valors com la perseverança que és la que els ajudarà a tornar-se a aixecar les vegades que sigui necessari. Així s'adquireixen eines i recursos per enfrontar-se a situacions adverses, creant i consolidant una fortalesa mental extensible més enllà de l'esport, a les situacions quotidianes que ens posa  la vida.

El millor que podem fer els pares enfront de les derrotes és donar-los el nostre suport emocional i respectar a la derrota.

Un equip que no es diverteix, no guanya. Es guanya perquè es diverteix i no es diverteix perquè es guanya.

Així que ja ho sabeu: Animeu tot el que calgui i sempre en positiu i recolzeu als nens. Demaneu esforç, no resultats.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.