Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
VI Copa de la Lliga Femenina i VII Copa de la Lliga Masculina
04.06.2014
El proper 7 de juny de 2014 tindrà lloc la celebració de la VI Copa de la Lliga Femenina i VII Copa de la Lliga Masculina de Hoquei Patins, que organitza la U.E. d'Horta a les installacions del CEM Horta del carrer Feliu i Codina, número 27, de Barcelona.

Aquesta edició comptarà amb la presència de catorze clubs de Catalunya que aporten els setze equips de la Fase Final de la Copa de la Lliga.

  • Primera Catalana Masculina.

                o    C.E. NOIA.

                o    H. LLORET.

                o    C.P.H. OLOT.

                o    C.H. CALDES

  • Nacional Catalana Femenina.

                 o    CERDANYOLA H.C.

                 o    H.C. PALAU DE PLEGAMANS.

                 o    SFERIC TERRASSA.

                 o    REUS DEPORTIU

  • Primera Catalana Femenina.

                 o    SFERIC TERRASSA.

                 o    U.E.H. BARBERA.

                 o    CERDANYOLA H.C.

                 o    C.H. MATARO.

  • Segona Catalana Femenina.

                 o    C.P. BLANES.

                 o    C.P. RODA.

                 o    C.P. JONQUERENC.

                 o    U.E. D'HORTA.

Esperem que tots els assistents a la Fase Final gaudeixin d'allò més.         

PARTITS I COMPETICIÓ

En primer lloc, destacar que l'esperit de la Fase Final ha de ser l'esportivitat i el joc net a la pista, sobretot, a la graderia, el nostre "fair-play" és essencial per gaudir del nostre esport. Simplement, que guanyi el millor.

El seguiment dels resultats es podrà fer mitjançant el nostre web en temps real i també mitjançant el nostre compte de Twiiter@UEHorta

Aquí trobareu el calendari dels partits amb els horaris i la pista de joc.

Les semifinals començaran a les 10:00h del matí fins a les 15:00h, per donar pas a les finals que començaran a les 16:00h de la tarda fins a les 21:00h amb els actes de la cloenda i de l'entrega de premis.

La fase final de la Copa de la Lliga es disputarà al Pavelló Vell i al Pavelló Nou de les installacions del C.E.M Horta on juguen els equips de la U.E. d'Horta.

Tota la jornada i els resultats dels partits es podran seguir al minut mitjançant el nostre web www.uehorta.cat i el Twitter @UEHorta

Totes les imatges de la jornada es podran veure a les galeries publicades al següent enllaç: http://www.uehorta.cat/ca/galeria_interior/5/101/Copa%20de%20la%20Lliga%202013-2014/

RECEPCIÓ D'EQUIPS I PÚBLIC

A l'arribada al CEM Horta (C/ Feliu i Codina, 27, Barcelona) us trobareu el punt de recepció d'equips on us rebran els membres de l'organització degudament acreditats. És important passar per aquest punt per rebre les indicacions necessàries sobre el funcionament de la Fase Final. Els equips, prèviament, ja coneixeran l'horari i la pista de joc dels seus partits. Els membres de l'organització us indicaran els accessos a les grades, vestuaris, zones d'esbarjo, restaurant, lavabos, etc...

Als plafons informatius situats als pavellons i a la recepció del CEM Horta hi trobareu informació relativa als horaris dels partits, on dinar, etc.

Els membres de l'organització indicaran als equips els accessos a la pista de joc en cada casA la pista no podrà haver-hi ningú que no siguin, jugadors, jugadores, entrenadors, delegats o membres de l'organització acreditats. Els equips només podran estar a la pista per l'escalfament i per jugar els seus partits, després hauran d'anar a les zones habilitades per al públic. Per als actes de cloenda del partit tots els equips estaran a la pista.

Els vestuaris dels equips romandran tancats, però és recomanable no deixar res de valor, ja que no estaran vigilats. Demanem als equips que facin un bon ús dels mateixos.

El púbic en cap cas, podrà entrar a zones no permeses com pistes de joc, vestuaris, etc...

L'accés al restaurant i a la graderia es farà mitjançant les escales de l'entrada de la recepció. A la primera planta trobareu el restaurant i els lavabos. També trobareu l'entrada a la graderia i, al final d'aquesta, trobareu l'escala que baixa a la zona exterior i que dóna accés al pavelló vell. L'accés al vestuari dels equips es farà per la planta baixa.

Demanem la collaboració per part de tothom per garantir el bon funcionament de la Fase Final, respecte de les installacions, mobiliari, etc....

Esperem que imperi el "fair-play" i el bon ambient durant tota la competició. Els membres de l'organització també vetllaran perquè així sigui.

Mobilitat reduïda

La installació està preparada per rebre persones amb mobilitat reduïda. En qualsevol cas els membres de l'organització resoldran qualsevol incidència.

Servei mèdic

Durant tota la jornada hi haurà personal mèdic i un punt d'atenció per atendre qualsevol problema. Als planells estarà degudament senyalitzat i també els membres de l'organització podran localitzar el personal mèdic.

Servei de restaurant

Aquí podeu trobar el menú del restaurant del club. (prèvia reserva anticipada).

Els torns de dinar serán:

  • 1er. Torn - 13:00 H
  • 2on. Torn - 14:00 H.
  • 3er. Torn - 15:00 H.
Zona multimèdia

Durant tota la jornada es faran fotos per a la seva posterior publicació al nostre web. A cada equip se li farà una foto oficial a la seva arribada a la pista abans del primer partit. Tots el participants de la Fase Final accedeixen a que es puguin fer aquestes fotos i publicar-les al nostre web, en cas contrari cal comunicar-ho prèviament a l'organització.

Aquí trobareu l'enllaç a la galeria d'imatges de la Fase Final.

Localització CEM Horta i distribució de la instal·lació

Més a baix trobareu els planells del CEM Horta i també els podeu veure i descarregar aquí. Aquests indiquen amb detall la situació de la installació i la distribució de graderies, vestuaris, lavabos, etc....

Aquí teniu l'enllaç a Google Maps per conèixer com arribar-hi. Teniu molt a prop la L5 (blava) i la L3 (verda) del metro de Barcelona.

https://www.google.es/maps/place/Carrer+de+Feliu+i+Codina,+27/@41.4333499,2.1609405,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12a4bd46608fb393:0x29b6b53a5739b5e0?hl=es

Contacte

Les persones de contacte son:

  • Jose Mª Fdez. De Cuevas (654 062 777)
  • Victor Alonso (676 135 424)

També podeu contactar mitjançant el nostre web http://www.uehorta.cat/ca/contacte_horta/ i el correu electrònic hoquei@uehorta.cat

Xarxes socials

Ens podeu seguir mitjançant el nostre compte de Twiiter @UEHorta al hastag #hoqueiUEH

 

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.