Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
NOVA MODALITAT D’HOQUEI A LA UE HORTA: L’HOQUEI SUBAQUÀTIC
28.12.2015

Per fi comencen ja la segona fase de les obres al pavelló vell per tal d’adequar-lo a les noves normatives.

A partir de febrer de 2016, la pista del pavelló vell quedarà inutilitzada.

Des de la directiva de la UE Horta s’ha tractat de trobar una solució al problema que comporta  tenir una pista menys per l’entrenament i disputa de partits però no s’ha arribat a aconseguir una altra pista substitutiva.

Buscant solucions, la Junta de la Secció d’Hoquei, ha aprovat, gràcies també a la col·laboració de les seccions de Natació i Waterpolo, que han cedit a compartir les seves instal·lacions amb nosaltres, la creació enguany, d’una nova modalitat esportiva, l’Hoquei Subaquàtic. Així doncs, de moment demanem si de forma voluntària alguns dels equips actuals volen passar a aquesta modalitat i si no, el que es farà, és un sorteig (en combinació amb les dues darreres xifres del primer premi resultant en la loteria del Nen) per determinar quins seran aquests equips.

Per qüestió d’horaris, es preveu que hauran de ser uns quatre els equips que hagin d’adaptar-se a la nova modalitat, preferentment, de diferents categories.

Mirarem d’adaptar de moment, el material necessari per la seva pràctica, com l’estic. Com de mida és bastant més curta, intentarem, tallant els que teniu, treure un parell de cada estic actual. Més difícil serà adequar els guants protectors. Les ulleres són especials però de moment, si teniu unes de les que feu servir a la platja, ja s’hi val.

Quan tinguem els equips ja penjarem els nous horaris d’entrenament i tota la informació complementaria.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.