Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
L’ASCENS A PRIMERA CATALANA EN JOC AQUEST DIUMENGE
04.03.2015

Els tres mateixos equips encapçalen la classificació del grup 3 de Segona Catalana des de la jornada 1 de la lliga (i anem per la 20); Congrés, Corbera i Horta. Només ha variat l’ordre en el transcurs de les jornades. Tots 3 estan empatats a 45 punts (els nostres, això si, amb un partit menys)...Quasi que se’ls coneix ja com “Els siamesos”, no es desenganxen els uns dels altres ni per casualitat!

Però...només són 2, els 2 primers classificats del grup, els que pujaran de categoria, a Primera Catalana...el tercer se l’han de deixar pel camí...

I voilà la importància del partit d’aquesta jornada, la UE Horta s’enfronta a l’únic rival que ha sigut capaç de guanyar-li la present temporada, un equip que l’anterior havia estat a Primera i va descendir i que té com a prioritat recuperar la categoria perduda, un bon equip, el CP Congrés!

Diumenge, 8 de març, a les 12’30 hores heu de venir a Horta i animar als nostres Sèniors. Està en joc l’ascens a Primera Catalana!!!

Vaaaaaaaaaa......veniuuuuu.....a veure si aconseguim omplir les grades i cridem amb força i aconseguim amb aquesta empenta donar l’impuls necessari perquè guanyi el nostre equip!

Esteu tots convidats! A les 12’30 hores!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.