Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
PRESENTACIÓ OFICIOSA DELS NOSTRES EQUIPS
22.10.2014En la Foto 1 de capçalera, podem veure al nostre equip actual de Benjamins B.

 

L’hoquei modern comença a practicar-se a finals del s. XIX, aproximadament sobre el 1878 al Roller Rink Dinamarca, a Londres.

Pel que respecta a aquells primers equips, la Foto 2 és la més antiga que he trobat, data de 1880 i es tracta de l’ Equip d’hoquei d’ Hartford, Connecticut. Al seu costat podem trobar a uns quants dels nostres Sèniors.

De la mateixa època tenim en la Foto 3 el porter ben vestit del dia, portava un jersei de llana pentinada amb la insígnia  del seu equip al pit. Les seves canyelleres van ser fetes de tela (venda per $ 1), pell de talp ($ 1.25), o de cuir ($ 1.50).  Els pals de regulació per 50 centaus. I al costat el nostre superporter Roger que ja només amb el casc supera el presupost de tot aquest material en conjunt.

En la Foto 4 podem veure a un grup d'estudiants de la Universitat de Norwich Vermont (primera universitat privada militar dels Estats Units) sobre l’any 1890. I, a continuació l’Aleví B; Roger, Òscar, Jan, Pol, Àlex i Lucas.

La Foto 5 data de 1897 i ells són el Prebenjamí d’ Iniciació; Àlex, Jordi, Jaume, Gerard, Oriol i Jan .

A la Foto 6 i posant, davant La Fayette Club Roller Rink Club del 1901, el Prebenjamí A; Xavi, Arnau, Roger, Jan Tarré, Héctor i Jan Segura...això si, una mica bastant més somrients (és que són de l’Horta).

En la Foto 7, la Hilda Florence Beyer i les germanes Beyer, data de 1911 i en la part de sota, les nostres noies del MiniFem; Martina, Noa, María, Nagore, Alguer, Ainoa i Etna.

Ja uns anys més tard, en la Foto 8 i concretament al 1926, tenim l’ Arcade Hockey Club i fent el corresponent acompanyament, el Benjamí A (Jordi, Joan Enric, Gael, Jan, Mateu, Bernat, Ot i Arnau).

Pel que respecta als primers equips de l’Horta, tenim en la Foto 9 a un dels primers, a finals dels anys 50 i a sota els Juvenils actuals.

Ja en la dècada dels 60, en concret en la temporada 1961-62, tenim en la Foto 10 a un equip de l’Horta que està ben acompanyat per l’Infantil.

La Foto 11 data de 1967 i és tracta de l’equip de la Primera Divisió  i sota d’ells els Júniors.

I ja finalment, en la Foto 12, hem trobat també aquesta foto dels Veterans. Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.