Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
"EN L' ENTRENAMENT TOTS ELS EXERCICIS SÓN BONS, L' IMPORTANT ÉS CONÈIXER QUAN I COM REALITZAR-LOS"
26.11.2014

El dijous de la pròxima setmana, dia 4 de desembre, tenim una visita molt especial!!!

Conscients de la importància d'una bona preparació, volem aprofundir aquesta vegada en la seva vessant física i hem cridat al millor.

És un gran honor rebre a les nostres instal•lacions a Ramon Riverola, el nou preparador físic de la Selecció Suïssa d'Hoquei, encarregat de posar a punt l'equip per a la propera edició de la Copa de les Nacions i el Mundial França 2015.

Però sens dubte, nosaltres el coneixem més per haver estat, durant vint temporades (què no són poques!!!) l'entrenador físic del primer equip d'Hoquei del FC Barcelona.

L'hoquei patins ha ocupat gran part de la seva vida esportiva. La seva eterna passió per l'ajuda a la formació fa que transmeti els seus coneixements quan té l'ocasió...i és per aquest motiu que el tindrem aquí, per fer-nos (bé, als nostres entrenadors) una sessió formativa per tal de promoure les bones pràctiques metodològiques de l’entrenament de la preparació física i del rendiment en l’hoquei sobre patins.

Volem que els nostres formadors estiguin ben formats.


Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.