Sec Hoquei
Global
Global
Galeria d'Imatges
UN ENTRENAMENT MOLT ESPECIAL
17.06.2015


És el que vam tenir ahir a la tarda al pavelló vell. Per acabar la temporada amb un bon sabor de boca que millor que un entrenament de germanor entre totes les noies que formen part de la Secció d’Hoquei del Club.

Costava esbrinar per les seves cares, quines s’ho estaven passant millor, si les grans o les petites. La bona harmonia i la complicitat  es varen fer paleses en el transcurs de tota la sessió. I si posaves atenció, el que es podia escoltar, per sobre del soroll dels patins, eren les seves rialles.

Per sort, cada dia que passa és més freqüent trobar-nos entrenant més noies a les nostres pistes d’hoquei. Volem que això continuï , poder seguir creixent i que cada temporada la representació femenina vagi augmentant.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.