Descobrint els secrets del Raval
26.11.2014

Una vintena de socis de la U.E. d'Horta van gaudir el passat dissabte dia 22 d'un recorregut guiat pel barri del Raval, sortida organitzada per l'Àrea Social del club.

Aquesta activitat cultural va permetre a tots conèixer de prop la Barcelona antiga, i és possible que en breu es pugui repetir.

La font de Canaletes va ser el punt de partida de la sortida cultural pel Raval, que va reunir el dissabte, 22 de novembre, un total de 20 socis de la U.E. d'Horta. En un itinerari guiat, tots van poder descobrir els secrets i racons d'una Barcelona sovint oblidada pels llibres d'història. Punts coneguts, com el Mercat de la Boqueria, el CCCB, l'Hospital de la Santa Creu o la Biblioteca de Catalunya, es barrejaven amb d'altres menys populars, com ara botigues d'indians o l'església de Sant Llàtzer, i tot plegat acompanyat d'històries molt particulars associades a aquests indrets, com ara la del creador del Cacaolat a la Granja Viader o la de la vampiressa del Raval.

Al final, les dues hores no van donar temps a completar el pla inicial, fet que convida a organitzar una segona part d'aquest itinerari. Des de l'Àrea Social continuarem treballant per fer-ho possible. 

Podeu veure les fotografies aquí .Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.