Dia del Club: en marxa la temporada 2015-2016
19.09.2015

La UE d’Horta va donar el tret de sortida a la temporada 2015-2016 amb la tradicionaldiada de l’entitat, que va servir per reconèixer els socis amb 25 i 50 anys a l’entitat, presentar els equips de la nova campanya i guardonar els millors de la ja vençuda. La gala, presidida pel president, Paco Carmona, i bona part de la Junta Directiva, va gaudir de la presència del màxim representant de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran. 


La diada va arrencar amb la ja tradicional presentació de les seccions. En aquesta ocasió, però, es va ometre la desfilada apostant per un format més àgil i dinàmic, amb els protagonistes aixecant-se del parquet del pavelló nou. Secció per secció, es van desvelar els més de 600 esportistes que competiran defensant l’escut de la UE d’Horta en patinatge, hoquei, bàsquet, natació i waterpolo. 


Tot seguit, el president va donar la benvinguda a la temporada amb un petit discurs. Paco Carmona va subratllar el manteniment dels valors esportius per part de tots els esportistes, i va desitjar uns bons resultats a tots. Tot seguit va cedir la paraula a Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació, que va encoratjar el club a no defallir en el seu bon treball amb els esportistes de base.


El primer bloc el van tancar els reconeixements als socis amb 25 i 50 anys de pertinença a l’entitat. Celebrant el cinquentenari, un de sol, el nostre Rafa de la Rosa, que va rebre la primera gran ovació de la tarda. Celebrant els 25, ens van acompanyar Miguel Roldan, Montserrat Guevara, Josep Lluís Gutiérrez, Montserrat Coma, Margarita Gallego, Manuel López. Francisco Núñez, Teresa Mallofré, Oriol Rabell, Mari Carmen Miñarro, Jaume Lloret i Marta Gutiérrez.  


A la part de guardons esportius, les seccions de la UE d’Horta van reconéixer els següents esportistes com a premi a la col·laboració i esportivitat:


Premi a la col·laboració:

Natació: Mertxe Mora

Waterpolo: Isa Oliveras, Visi Lázaro i Cecilia Fabregat

Bàsquet: Isidro Ruiz

Hoquei: Jaume Miró

Patinatge: Diana Ballbé


Premi a l’esportivitat:

Natació: Berta Mues

Waterpolo: Pau Borràs

Bàsquet: Víctor Codés

Hoquei: Joan Alós

Patinatge: Marta Ramírez


Com és habitual, el tancament de la diada va correspondre als premis més desitjats, els d’honor. Va inaugurar-los els equips de waterpolo Femení, hoquei Masculí i Bàsquet Femení, pels seus ascensos a Primera Nacional, Primera i Segona Catalana, respectivament. 


En el capítol de mencions individuals, la patinadora Patrícia Boj va recollir el guardó per haver superat els quatre nivells d’iniciació en una sola temporada. En els esports d’aigua, reconeixements per als nedadors de l’equip absolut de la passada campanya, Laia Martí, Guillem Pérez, Martina Cardona, Anna Cabal i Joan Villamayor, pels seus grans resultats en campionats de Catalunya i estatals. També al waterpolista Óscar Asensio, convocat per a la selecció espanyola de la seva categoria. Finalment, es va guardonar els màsters del club de natació i waterpolo, per reunir un grup tan nombrós com competitiu en tota classe de competicions. 


La jornada es va tancar amb satisfacció general i rialles, gràcies a la dinamització del grup de circ de Nou Barris, Desastrosus Cirkus, que va realitzar tres actuacions molt aplaudides per tots els esportistes i assistents. Bona temporada a tots i totes! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.