La Fundació La Marató de TV3 ens ha entregat un diploma de reconeixement per la nostra participació amb "La volta al bitxo".
10.03.2021

El mes de desembre vàrem participar a la Marató de TV3. Des de l'àrea social d'Horta Esportiva, UEHorta i UAHorta col·laborem amb La Marató organitzant l'activitat "La volta al bitxo". Una activitat destinada a ajudar a fer front a l'actual crisi sanitària derivada de la COVID19 i que va tindre molt bona acollida.


Per a agraïr la nostra participació, la Fundació La Marató de TV3 ens ha entregat un diploma de reconeixement.

Fem extensives les paraules que ens dedica el seu director a totes les persones que van participar en l'activitat. Moltes gràcies a tots. Continuarem sumant forces cada any.

 

 

Benvolguts/des amics i amigues,

 

El passat diumenge 20 de desembre tots vosaltres vau ser els protagonistes d’una mobilització ciutadana excepcional, en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19. La vostra implicació solidària i multitudinària arreu de Catalunya es va traduir en un marcador de 10,3 milions d’euros per a la sensibilització i la recerca biomèdica sobre aquesta malaltia infecciosa, d’abast mundial.

 

Ha estat una Marató molt especial, que s’ha fet des del territori, com un acte d’agraïment a totes les persones i els col·lectius que han estat essencials durant aquests mesos d’incerteses. Deia l’eslògan que “Aquesta Marató toca a tothom” i, per això, tots hem hagut d’adaptar-nos i reinventar-nos per aconseguir, un any més, fer possible aquest projecte únic i increïble. Ha estat un gran repte per als mitjans de la CCMA i per a la Fundació La Marató de TV3, un repte només a l’altura del vostre esforç i la vostra confiança.

 

Des de la Fundació, us fem arribar aquest diploma en reconeixement de la vostra gran implicació i de l’impuls que heu donat a la investigació de la Covid-19 amb la vostra recaptació. El marcador del programa, que hem aconseguit entre tots, seguirà creixent fins al 31 de març del 2021.

 

Aquesta Marató ha estat una aventura emocionant que hem afrontat col·lectivament. Gràcies per voler-la compartir i per haver-la fet possible!

 

Lluís Bernabé
Director de la Fundació La Marató de TV3Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.