Voluntaris pel rodatge d'un espot del Tricentenari
18.02.2014

La Comissió del Tricentenari de la Generalitat de Catalunya iniciarà properament una campanya institucional per la commemoració d'aquesta efemèride. Aquesta campanya inclou un espot televisiu dirigit per Lluís Danés i produït per Ovideo.

Per fer-lo ens calen dos grups de 20 voluntaris que vulguin participar en aquest rodatge, en una escena que es rodarà el proper divendres 21 de febrer a Can Catà (a Collserola). Per aquest motiu, ens posem en contacte amb vostès per sol·licitar la col·laboració de la seva entitat en la difusió d'aquesta crida, donant-la a conèixer als seus associats o de forma pública a través dels canals de difusió de l'entitat (web o xarxes socials).

La informació específica del rodatge és la següent:

·         Dia: divendres 21 de febrer

·         Necessitem 2 grups de 20 persones en 2 franjes horàries diferents: de 8:00h del matí a 14:00h del migdia i de 15:00h a 19:00h. de la tarda.

·         Lloc: El rodatge es farà a la zona de Can Catà (a Collserola), però ens concentrarem a la parada de metro d'Horta per tal de facilitar el desplaçament a tothom.

·         Hi poden participar persones de totes les edats, a partir de 16 anys. La inscripció és limitada a 20 persones per grup i necessitem que hi hagi equilibri d'edats i gènere.

·         Oferirem esmorzar i estaran ben atesos durant tot el rodatge.

·         Les persones interessades han d'escriure un correu electrònic a: voluntaris.tricentenari.elbruc@gmail.com indicant el seu nom, cognoms, edat, correu electrònic i telèfon de contacte i franja horària en la que poden participar.

Resto a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Gràcies per endavant.

Ignasi Termes

OVIDEO
686.612.159Descarregar PDF