Presentació dels equips absoluts
14.07.2016

El passat dijous 2 de juliol va tenir lloc la presentació dels equips absoluts de totes les disciplines que es practiquen al nostre club. Amb aquesta trobada, es va poder fer un balanç de la temporada recordant els èxits dels nostres esportistes:

Pel que fa al bàsquet, el primer equip femení ha assolit la sisena posició en el seu grup del campionat de Catalunya de Segona Categoria. En el cas dels nois, han assolit la vuitena plaça en seu grup del mateix campionat.

Respecte l'hoquei, el femení de 1ª Catalana ha assolit el sots-campionat de la categoria, posició que els hi pot donar l'ascens a Nacional Catalana. El masculí, per la seva banda, competirà la propera temporada a la Segona Catalana.

En el cas dels equips absoluts de natació, les nostres nedadores han participat a la Copa Absoluta que es va disputar el passat 07 de maig al CN Catalunya i el 21 Maig a CN Sant Adrià.

Respecte el patinatge, cal destacar a la Xantal Ramírez que ha quedat classificada en 14ª posició en figures a la prestigiosa Copa Alemanya de Patinatge (Deutschland-Pokal 2016) i segona al Campionat d'Espanya a Cerdanyola. La patinadora de la secció Julia Simó ha finalitzat 17ª del seu grup al Campionat de Barcelona Pre-selecció Juvenil B a Sant Feliu de Codines. Mar Tristan, per la seva banda, va aconseguir ser 11ª al Campionat de Catalunya de FO en categoria junior.

Per últim, les nostres noies de waterpolo han assolit la sisena posició en la seva primera temporada a Primera nacional. En el cas de l'equip masculí, s'han fet amb l'ascens a la mateixa categoria després de guanyar el campionat de segona divisió.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.