PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
19 EDICIÓ TORNEIG VILA D'HORTA
14.05.2013

El proper 8 de juny de 2013 tindrà lloc la celebració de la 19 edició del Torneig Vila d'Horta de Minibàsquet que organitza la U.E. d'Horta a les installacions del CEM Horta del carrer Feliu i Codina, número 27, de Barcelona.

 

 

 

 

INTRODUCCIÓ

L'edició d'enguany comptarà amb la presència de 12 equips de diferents clubs de Catalunya. 4 grups de 3 equips competiran en format triangular (tots contra tots) en categories Premini (2  grups) i Mini (2 grups). Els partits començaran a les 9h del matí per donar pas a una gran jornada de bàsquet que acabarà a les 19h amb els actes de la cloenda i de l'entrega de premis i obsequis per a tots els equips participants.

Així mateix, participarà l'Escola de Bàsquet de la U.E. d'Horta conjuntament amb altres Escoles de Bàsquet de Barcelona, fora de competició.

El Torneig es disputarà al Pavelló Nou de les installacions del C.E.M Horta on juguen els equips de la U.E. d'Horta.

Tota la jornada i els resultats dels partits es podran seguir al minut mitjançant el nostre web www.uehorta.cat i el Twitter @UEHorta

Totes les imatges de la jornada es podran veure a les galeries publicades al següent enllaç: http://www.uehorta.cat/ca/galeria/3/B%C3%A0squet/

 

RECEPCIÓ D'EQUIPS I PÚBLIC

Aquest punt és especialment important per conèixer el funcionament del Torneig ja que s'espera una gran afluència de públic.

A l'arribada al CEM Horta (C/ Feliu i Codina, 27, Barcelona) trobareu el punt de recepció d'equips on us rebran els membres de l'organització degudament acreditats. És vital passar per aquest punt per rebre les indicacions necessàries sobre el funcionament del Torneig. Els equips, prèviament, ja coneixeran l'horari i la pista de joc dels seus partits. Els membres de l'organització us indicaran els accessos a les grades, vestuaris, zones d'esbarjo, restaurant, lavabos, etc... També podreu comprar els tiquets de restaurant aquells que encara no ho hagin fet. El preu del menú és de 8€ i properament publicarem els horaris i els plats.

Hi haurà diferents punts a la instal·lació on podreu trobar informació (horaris de partit, horaris de menjador...): plafó de la secció de bàsquet al Pavelló i a la recepció del CEM Horta.

Els membres de l'organització indicaran als equips els accessos a la pista de joc en cada cas. A la pista no podrà estar ningú que no siguin, jugadors, jugadores, entrenadors, delegats o membres de l'organització. Els equips només podran estar a la pista per l'escalfament i per jugar els seus partits, després hauran d'anar a les zones habilitades per al públic. Per als actes de cloenda del partit tots els equips estaran a la pista.

Els vestuaris dels equips no romandran tancats, per tant és recomanable no deixar res, ja que no estaran vigilats. Demanem als equips que facin un bon ús dels mateixos. Els vestuaris dels àrbitres sí que estaran tancats.

El púbic podrà estar a qualsevol zona habilitada al respecte però, en cap cas, podrà entrar a zones no permeses com pistes de joc, vestuaris, etc...

L'accés al restaurant i a la graderia es farà mitjançant les escales de l'entrada de la recepció. A la primera planta trobareu el restaurant i els lavabos. També trobareu l'entrada a la graderia i, al final d'aquesta, trobareu l'escala que baixa a la zona exterior i als vestuaris. L'accés al vestuari dels equips es farà per la planta baixa.

Demanem la col·laboració per part de tothom per garantir el bon funcionament del Torneig, respecte de les installacions, mobiliari, etc....

Esperem que imperi el "fair-play" i el bon ambient durant tota la competició. Els membres de l'organització també vetllaran perquè així sigui.

 

Mobilitat reduïda

La instal·lació està preparada per rebre persones amb mobilitat reduïda. En qualsevol cas els membres de l'organització resoldran qualsevol incidència.

 

Servei mèdic i fisioteràpia

Durant tota la jornada hi haurà personal mèdic i un punt d'atenció per atendre qualsevol problema. Als planells estarà degudament senyalitzat i també els membres de l'organització podran localitzar el personal mèdic.

 

Format del Torneig

Com ja hem explicat al primer punt, 12 equips participen al Torneig, 4 grups de 3 equips. 4 categories: 2 de Mini i 2 de Premini. Els 12 partits de la jornada decidiran els 4 campions del Torneig. Els partits començaran a les 9h del matí i acabaran sobre les 19h. Després, la cloenda i entrega de trofeus i obsequis.

També participarà la nostra Escola de Bàsquet i d'altres de Barcelona, fora de competició.

Clubs participants

Set clubs de Catalunya aporten els dotze equips del Torneig: C.B Manyanet Les Corts , C.B. Cornellà , El Masnou Basquetbol , C.B. Parets , C.B. Sant Josep Obrer , C.B. Santa Perpetua i la U.E. d'Horta .

També participen les Escoles de Bàsquet de La Salle Horta, ADE Fuster i U.E. d'Horta.

Esperem que tots els assistents al Torneig gaudeixin d'allò més.         

 

Partits i competició

En primer lloc, destacar que l'esperit del torneig ha de ser l'esportivitat i el joc net a la pista, sobretot, a la graderia, el nostre "fair-play" és essencial per gaudir del nostre esport. Simplement, que guanyi el millor.

Els equips estaran dividits en quatre grups identificats per colors, dos en categoria mini i dos en premini. El seguiment dels resultats es podrà fer mitjançant el nostre web en temps real i també mitjançant el nostre compte de Twiiter @UEHorta

Aquí trobareu el calendari dels partits amb els horaris i la pista de joc. Tots els equips hauran d'estar a la installació mitja hora abans de començar els partits. Els equips hauran de portar la seva segona equipació (si en tenen).

 

Reglament de la competició

Aquí podeu descarregar el reglament de la competició. En cas de dubte prevaldrà el Reglament de Minibàsquet de la Federació Catalana de Bàsquet. Els àrbitres del partits pertanyen a la Federació Catalana de Bàsquet i hi haurà un Comitè per resoldre  qualsevol dubte que pugui haver-hi.

 

Servei de restaurant

Aquí podeu trobar el menú del torneig amb els torns de dinar. Encara falta per assignar a cada equip el seu horari que anirà en funció dels seus partits. Aquí podeu veure i descarregar tota la informació sobre aquest punt. A cada equip/jugador se li entregarà un tiquet (el preu és de 8€) a presentar al restaurant. Aquests es poden adquirir prèviament (és aconsellable) o el mateix dia al punt d'informació-recepció. Si qualsevol persona té necessitats alimentàries especials ho ha de comunicar prèviament.

 

Zona multimèdia

Durant tota la jornada es faran fotos per a la seva posterior publicació al nostre web. A cada equip se li farà una foto oficial a la seva arribada a la pista abans del primer partit. Tots el participants al torneig accedeixen a que es puguin fer aquestes fotos i publicar-les al nostre web, en cas contrari cal comunicar-ho prèviament a l'organització.

Aquí trobareu l'enllaç a la galeria d'imatges del Torneig.

 

Localització CEM Horta i distribució de la instal·lació

Més a baix trobareu els planells del CEM Horta i també els podeu veure i descarregar aquí. Aquests indiquen amb detall la situació de la installació i la distribució de graderies, vestuaris, lavabos, etc....

Aquí teniu l'enllaç a Google Maps per conèixer com arribar-hi. Teniu molt a prop la L5 (blava) i la L3 (verda) del metro de Barcelona.

 

Contacte

La persona de contacte és el Sr. David Perea (619 423 737). També podeu contactar mitjançant el nostre web http://www.uehorta.cat/ca/contacte_horta/ i el correu electrònic basquet@uehorta.cat

 

Xarxes socials

Ens podeu seguir mitjançant el nostre compte de Twiiter @UEHorta al hastag #basquetUEH

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.