PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Vols aprendre a jugar a bàsquet?
13.02.2013

L'Escola de Bàsquet de la U.E. d'Horta t'ofereix aquesta possibilitat. La nostra filosofia és una combinació entre el caràcter més lúdic i el més formatiu sense deixar de banda la competició.

Mitjançant jocs introduïm els moviments tècnics fonamentals propis del bàsquet: el bot, el tir i la passada, és més important la diversió que la consciència del que realitzen. Per aquest motiu, les nostres sessions d'entrenament són molt dinàmiques i engrescadores. Alhora el concepte de tàctica individual el treballem amb els mateixos elements, és molt important fer-los pensar des de ben petits perquè d'aquesta manera s'acostumin i no facin res sense motiu, sinó amb un sentit i una intenció, tant amb pilota com sense.

També, a nivell personal, els practicants d'esports col·lectius obtenen els beneficis de la pràctica esportiva i adquireixen uns valors com la responsabilitat, compromís, sacrifici i treball, que ja de petits els podem inculcar a través del joc.

Finalment, no oblidem que estem en una etapa d'iniciació esportiva que comporta un procés de socialització i de respecte a unes normes i d'un procés d'ensenyament i aprenentatge progressiu que adaptem a les necessitats dels nostres jugadors i jugadores.

Dins l'aproximació al bàsquet, la nostra escola es divideix en 5 grups adaptats a les necessitats evolutives de cadascun dels alumnes. Tot i que l'any de naixement és la guia per incloure l'infant a un dels grups de treball, també valorem el grau de maduresa físic i psicològic.Les edats que inclouen l'escola de bàsquet van des dels 5 anys fins els 9, amb dues sessions setmanals en rotació dilluns/dimecres o dimarts /dijous.

La rotació dilluns/dimecres implica la inscripció al programa de Trobades de la FCB, i la rotació dimarts/dijous implica la participació a la competició en categoria premini de la FCB.

Per més informació podeu contactar mitjançant el següent formulari de contacte afegint el vostre número de telèfon o bé al correu electrònic basquet@uehorta.cat deixant el vostre nom, correu electrònic i número de telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres.

QUADRE HORARIS ENTRENAMENTSDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.