PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Trobada d'Escoles C.B. Sant Ignasi
11.04.2016

Els nostres petitons de l'escoleta de la U.E. d'Horta van realitzar una nova trobada de bàsquet, aquesta vegada en l'escola els Jesuïtes de Sarrià, el passat dissabte dia 9 d'abril.

L'experiència ha estat totalment positiva, disposar de bones instal·lacions, i d'una bona organització de la competició fa que la il·lusió i les ganes dels nens, acompanyat sempre de l'esportivitat dels pares es converteixi en un èxit que cau pel seu propi pes.

En l'àmbit personal, s'apropa el final de curs i dona molt de gust veure com els nostres petits milloren de manera brutal sense adonar-se'n, les coses que fan respecte d'una trobada d'una altra és allò amb el que els formadors ens quedem, ja que el resultat és el de menys, i sortim molt més que satisfets. La participació per part dels nostres és molt elevada, gairebé sempre tenim tots els nostres jugadors disponibles per venir a jugar, el que parla de la motivació i de les ganes que tenen tant ells com les famílies de seguir en el nostre projecte, i a la vegada després de cada trobada marxem amb la satisfacció que els petitons milloren i gaudeixen per parts iguals, i això és el que més ens importa.

Ara tram final, amb les mateixes ganes i il·lusió que al principi.

Pau FerragutDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.