PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Marisol Colet, nova delegada de la secció de bàsquet
16.02.2022

El passat dilluns 7 de febrer es va fer efectiu el relleu al capdavant de la secció de bàsquet de la Unió Esportiva Horta, que des d’ara estarà gestionada per la Marisol Colet. La Marisol arriba al club amb una àmplia trajectòria el món del bàsquet català. A més d'haver estat quatre anys presidenta del SESE, ha estat part de la directiva de la Federació Catalana de Bàsquet i actualment és encara membre en actiu de la seva Fundació.
La Marisol compta amb el recolçament de tota una nova junta de la secció formada per un grup de pares i mares de jugadors del club de diferents categories - des de junior fins a premini - que aporten, des de diferents àmbits, experiència en el món de l’esport o la gestió.
El passat dia 7, davant de tot el staff tècnic i dels jugadors de l’equip absolut de l’EBA, en Francisco Carmona, President de la Unió Esportiva Horta, va oficialitzar el relleu presentant a la Marisol i a tota la nova junta. També va estar present en Miguel Rojo, delegat fins ara, a qui públicament se li va agraïr tota la tasca i dedicació cap al club portada a terme en els darrers anys.
“És per mi tot un plaer que el club hagi decidit comptar amb mi per engegar una nova etapa en la secció de bàsquet del club. La UEHorta ha estat des de fa dècades tot un referent en el bàsquet de formació i competició, i des de ja estem treballant en aconseguir les millors eïnes i millors entrenadors possibles per als nostres jugadors, treballant en ferm per reforçar totes les àrees. Esperem que molt aviat es comencin a notar les noves iniciatives en les que tant jo com tota la meva junta estem treballant”.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.