PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
"Dia del Club", presentació de la temporada 2013-2014
17.09.2013

El passat dissabte 14 de setembre es va celebrar el "Dia del Club" a les nostres instal·lacions del CEM Horta, la presentació de totes les seccions de la Unió Esportiva d'Horta, el tret de sortida d'una nova temporada, la 2013-2014 plena d'al·licients i motivació.

La Secció de Bàsquet va estar representada per tots els seus equips (tret de l'Infantil "A", jugant-se les fases d'ascens), el seu "staff tècnic" i tota la família del Bàsquet donant suport des de la graderia.

La Secció va presentar el primer equip femení després de molts anys sense participació femenina a la Secció, l'equip Premini.

Tanmateix es van entregar les distincions del Club que reconeixen la constància, l'esportivitat i la col·laboració. El premi a la constància va ser per en Miquel Baena, jugador del Sots 25, el de l'esportivitat va ser per en Martí Guardia, jugador de l'Infantil "A" i el premi a la col·laboració va ser per en Jordi Costa, pel seu suport a la Secció i al Club.

Enguany la Secció de Bàsquet comptarà amb diferents "sponsors", els quals també van ser reconeguts pel Club, son els següents: Louise Se Va, Bemen 3, Farmàcia Oristà, El Racó d'Horta i Grup Amma.

El fi de festa va ser espectacular amb la participació dels Castellers de Cerdanyola, aixecant diferents castells amb la col·laboració d'alguns esportistes del Club.

A continuació es va jugar el primer partit del nostre Sènior "A" front el Sant Josep que va acabar amb victòria pels locals.

L'esdeveniment va comptar amb la cobertura de BTV, aquí trobareu l'enllaç a la noticia http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/09/14/la-festa-de-la-unio-esportiva-dhorta/Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.