PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
RAMON ROMEU. 25 ANYS DE DEDICACIÓ AL CLUB
10.02.2018

Els lligams del barri amb el Bàsquet d'Horta tenen un responsable, en Ramon Romeu. Identificat amb el club estem tots d'enhorabona doncs sense adonar-nos, fa uns dies va celebrar el seu 25è aniversari com a membre en actiu de la Secció de Bàsquet.

Jugador, entrenador,  amic, responsable de diferents projectes en diverses etapes, sempre ha estat al peu del canó, afortunadament, encara li queda "corda" per estona. Des de l'Escoleta ha fet que, generació rere generació, els activistes gaudeixin de l’esport que tant estima i creixin esportiva i emocionalment amb un equilibri tan difícil d'assolir com de valorar-ho en la seva justa mesura.

Per aquest motiu ens plau reconèixer la gran tasca que fa, en el dia a dia i en les moments més complicats. Sempre hi és, és molt difícil fer fàcil el que es difícil i en Ramon fa que tot tingui recorregut i contingut. Ningú diria que té dues filles, que té obligacions professionals, arriba abans que tothom, així tot rutlla, els nens porucs d’inici de temporada agafen confiança, doncs qui la genera es ell.

Quan el veieu a recepció, a pista, rodejat de players feliços, pel carrer amb la família, sapigueu que el seu sentiment d'orgull i pertinença és tan gran com la seva humanitat. Res seria el mateix sense la capacitat que té de traslladar l'esperit del barri a Feliu i Codina, a la UE d'HORTA. Volem que estiguis tan com vulguis mentre aconseguim que segueixis essent feliç amb allò que fas.

Felicitats RamonDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.