PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Primera jornada III Torneig Infantil U.E. d'Horta-Temple Grup
03.01.2015

Un cop finalitzada la primera jornada del Torneig ja han quedat definides els aparellaments de demà diumenge.
En el Grup A el primer classificat ha estat el C.B. Cornellà i segon l'Infantil 01 de la U.E. d'Horta. En el Grup B el primer classificat ha estat el C.B. Granollers seguit de l'Stadium Casablanca de Zaragoza que ha quedat segon després d'un emocionant partit contra l'Infantil 02 de la U.E. d'Horta que s'ha decidit per un sol punt de diferència.
A les 9.30 hores es jugaran les semifinals C.B. Granollers contra l'Infantil 01 de la U.E. d'Horta i el C.B. Cornellà contra l'Stadium Casablanca.
A les 11 hores es jugarà el partit pel setè i vuitè lloc entre el C.B. Cerdanyola i el C.B. La Salle Manresa, el partit pel cinquè i el sisè lloc entre el JAC Sants i l'Infantil 02 de la U.E. d'Horta i el partit pel tercer i quart lloc entre els perdedors de les semifinals.
I a les 12.30 hores es jugarà la gran final.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.