PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
El Premini “B” masculí, campió del IV Torneig de Reis Vila de Sant Vicenç
11.01.2015

El passat dissabte 3 de gener el nostre Premini B Masculí es presentava al IV Torneig Vila de Sant Vicenç amb l'objectiu de gaudir d'una cita lúdica-esportiva i posar fi així de les vacances de Nadal. El torneig era en format partit únic i durant aquest va haver-hi una mica de tot. Després d'un inici dubitatiu i amb certes errades de concentració els nostres nois van començar a imposar el seu ritme defensiu acompanyant aquest amb un major encert de cara a cistella, el que va fer que arribessin a la mitja part amb bones sensacions.
A la represa la dinàmica del partit no va variar, donant lloc a accions molt ben trenades per part dels nostres i deixant entreveure la millora que s'està duent a terme durant l'any.
Finalment el partit es va tancar amb un Sant Vicenç 15 - U.E. d'Horta 45, amb moments de bon joc i dins d'un gran ambient basquetbolístic.

Alberto Alonso

Entrenador Premini "B"Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.