PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
Instagram Unió Esportiva d'Horta
GALERIA D'IMATGES FLICKR
“60 ANYS DE BÀSQUET"
El Premini “B” masculí, campió del IV Torneig de Reis Vila de Sant Vicenç
11.01.2015

El passat dissabte 3 de gener el nostre Premini B Masculí es presentava al IV Torneig Vila de Sant Vicenç amb l'objectiu de gaudir d'una cita lúdica-esportiva i posar fi així de les vacances de Nadal. El torneig era en format partit únic i durant aquest va haver-hi una mica de tot. Després d'un inici dubitatiu i amb certes errades de concentració els nostres nois van començar a imposar el seu ritme defensiu acompanyant aquest amb un major encert de cara a cistella, el que va fer que arribessin a la mitja part amb bones sensacions.
A la represa la dinàmica del partit no va variar, donant lloc a accions molt ben trenades per part dels nostres i deixant entreveure la millora que s'està duent a terme durant l'any.
Finalment el partit es va tancar amb un Sant Vicenç 15 - U.E. d'Horta 45, amb moments de bon joc i dins d'un gran ambient basquetbolístic.

Alberto Alonso

Entrenador Premini "B"Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.