PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Valors i esport
04.03.2013

La vida dels esportistes és sacrificada. Des de ben petits, dediquen moltes hores al seu esport preferit, i ho fan perquè els hi agrada, hi tenen els seus amics, és la seva referència o bé per continuar oferint el millor d'ells mateixos. L'esport ha de tenir una vessant educativa; ha de fomentar els valors essencials que l'animen i no deixar mai de banda allò important: els esportistes; ells són el nostre futur i formen part de nosaltres mateixos.

El baró Pierre de Coubertin ho va resumir a la perfecció: "Allò essencial a la vida no és véncer, sinó lluitar bé". L'esperit de l'esport olímpic és precisament aquest. Tothom vol oferir el millor d'un mateix, vol competir al màxim, però alhora gaudint de l'esport com a tal. La pràctica esportiva és, doncs, una gran festa on tothom té el seu espai. Recordeu si més no a l'Éric Moussambani als Jocs de Sidney 2000...

És més difícil saber guanyar que saber perdre, això és evident. En tot cas, mai s'han de perdre les maneres, perquè la victòria és efímera, no dura gaire. A l'esport professional hi ha uns interessos incompatibles a l'esport amateur, el nostre.

Des de la U.E. d'Horta volem fomentar la formació de l'individu com a persona mitjançant l'esport, alhora que fomentar els valors bàsics que el promouen.

Hem volgut dedicar un petit homenatge a tots els esportistes del Club i a tots aquests que fem que això sigui possible.

Veieu els següents curtmetratges i entendreu el que volem expressar:

Seis contra seis

L'equip petit

Aquí trobareu l'escrit en PDFDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.