PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Trobada d'Escoles de la U.E. d'Horta i del SAFA Sant Andreu al CEM Horta
25.02.2013

Sensacional trobada de l'escola de bàsquet aquest matí amb molt d'ambient a les grades on els jugadors, els familiars dels jugadors i espectadors en general, han gaudit veient el joc dels més menuts del club. En aquesta ocasió ens ha visitat l'escola de bàsquet del SAFA Sant Andreu.

Els nostres jugadors han arribat amb moltes ganes de jugar i fer-ho bé, els pares explicaven anècdotes com ara que havien somiat amb el partit o bé que feia una setmana que ja havien penjat una nota a casa avisant-los de la trobada. Volem destacar en Jalil que, tot i lesionat del peu i sense poder jugar, ha assistit a la trobada per tal de fer costat als seus companys.

La trobada s'ha desenvolupat en dues pistes amb les banquetes situades al centre dels dos camps, permetent d'aquesta manera jugar dos partidets alhora, així com als jugadors ja que jugaven tant en un costat com l'altre.

Destacar la bona tasca dels àrbitres Francesc Martín i Andreu López, entrenadors i jugadors del club.

Un cop finalitzats els partidets tots els jugadors de la nostra escola i de l'escola del SAFA Sant Andreu juntament amb els entrenadors s'han trobat al bar, on ha tingut el lloc el tercer temps, un gran pica-pica esperava per tal de recuperar les forces perdudes durant el joc i parlar de la trobada.

Ara, només cal esperar 15 dies per tal de gaudir d'un altre trobada on l'equip blau i blanc torna a jugar a casa i el groc jugarà fora.

Aquí podeu accedir a la galería d'imatges de la jornada.

Agrair la col·laboració al José Antonio Mérida per cedir aquestes imatges de la jornada.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.