PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
El Cadet “A”, nou equip interterritorial
25.11.2014

De manera brillant i quan encara falten tres jornades pel final de la fase prèvia, l'equip Cadet 99 de la U.E. d'Horta va assolir de manera matemàtica la classificació pel nivell interterritorial.

Val a dir que el darrer partit va estar carregat d'emotivitat per a tothom, per l'equip, pel que això suposava i com a premi a la seva feina i constància eterna. I pel cos tècnic, en Marc, el nostre entrenador a punt de ser pare amb el seu segon, en Carlos, un "gallego" acabat d'arribar a casa nostra, absolutament identificat amb l'equip.

I com a mostra del que això ha significat, aquí teniu unes paraules d'en Marc Galobardes, l'entrenador de l'equip.

Aquest cap de setmana parlant de bàsquet, poser era el més important del que va de temporada per al Cadet 99 de la U. E. d'Horta. Jugàvem un partit contra un rival directe per estar la propera fase a interterritorial.

En el partit de casa vam guanyar de 5, cosa que deixava poc marge d'error, ja que l'aberage era curt.

El final de setmana personalment parlant, era per mi molt intens, ja que havia de deixar els entrenaments en mans d'en Carlos Penedo (cosa que ha estat molt fàcil ) perquè el meu fill havia decidit venir al món.

El divendres 21/11 a les 16:15 hores en Marc arribava al món, cosa que implicava no poder estar amb el meu equip. Tot i que era per una molt bona raó.

Doncs, finalment hi vaig anar, vaig poder estar a la banqueta donant el meu suport i ajuda a en Carlos, i el més important per l'equip, vam guanyar al Safa Claror, i assolir matemàticament interterritorial.

Aquest partit hem demostrat ser un EQUIP en majúscules, i a títol particular, estic molt orgullós.

Moltes gràcies de tot cor.

Una forta abraçada, companys.

Des del Club volem felicitar a tots els membres de l'equip, volem desitjar una rapida recuperació a en David Roa de la seva lesió i també agrair l'ajuda d'en Martí Guardia, l'Oriol Rius, en Quim Sanchez i el Jesus Perez del Cadet 00.

Felicitats!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.