PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Informació pels assistents al Campus
22.03.2013
El proper dia 25 comença el I BASKET URBAN CAMPUS U.E D'HORTA a les instal·lacions del CEM Horta (C/ Feliu i Codina, 27 Barcelona). El passat dijous va tenir joc la reunió informativa on van assistir un bon numero de pares i mares. A la mateixa es va explicar quin seria el funcionament diari de les jornades i es van aclarir dubtes respecte al mateix.

De cara a final de setmana publicarem quines seran les distribucions i horaris dels grups de treball i les activitats diàries dels mateixos.

Hem redactat un document on podreu trobar detallades les qüestions referides a accessos matinals al Campus, material necessari que han de portar els nens i nenes i d'altres qüestions que poden ser del vostre interès, el podeu descarregar d'aquí .

Així mateix si teniu cap dubte o inquietud per resoldre contacteu amb nosaltres i us atendrem encantats.

En el cas dels nens d'acollida matinal a primera hora, ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com funcionarà.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.