PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Trobada d'Escoles 11 de Febrer de 2017 al U.E. Horta
12.02.2017

Els més petits de l'U.E. d'Horta van fer una trobada el dissabte 11 de febrer al CEM Horta. A la trobada van participar el C.B. Almeda i el U.E. Gaudí.

Els nostres jugadors més petits van començar molt nerviosos i amb moltes ganes. Els altres grups eren per edat més grans que nosaltres però això no va ser un impediment sinó tot el contrari, per nosaltres va ser un repte seguir jugant com sempre als entrenaments i passar-ho tan bé! Durant els partits va ser un no parar, partit rere partit jugant tots. Vam acabar esgotats! Al final de la trobada es van repartir un entrepà i un suc a cada jugador.

Els més grans de l'escola ja competien amb un nivell semblant, el primer partit Horta vs Gaudí va estar competit. Això ens va permetre "intentar" fer jugades d'atac on tots els jugadors toquessin la pilota abans de llençar i vam gaudir d'un fluid intercanvi de cistelles entre els dos equips.

El segon partit Horta vs Almeda va estar més complicat a causa de la superioritat física i tècnica del contrincant. Tot i això els nens es van esforçar tan atacant com defensant, van mostrar una bona actitud i van estar animant fins al final.

En l'últim partit vam barrejar els dos grups de l'escoleta i tot i el cansament acumulat dels partits anteriors els nens i nenes van gaudir d'un partidet amb els seus companys i amics.

Va ser una trobada genial i els nens s'ho van passar d'allò més bé amb moltes ganes de tornar a fer una altra trobada i millorar el nostre joc!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.