PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Fantàstics!! El Cadet 00, a Preferent
30.08.2015

Tothom sabia que no seria fàcil, que calia donar el 200 per cent per aconseguir l'objectiu d'estar a Preferent i l'equip ha respòs amb gran solvència i molt de treball.
D'entrada el fet d'estar a un grup de quatre equips ens obligava a jugar un partit més la qual cosa a principi de temporada sempre és complicat.
I gairebé era obligat guanyar els tres partits per assolir la plaça, una per a quatre equips. Ha calgut anar pas a pas, partit a partit, per arribar a avui, ha estat una final, un cara o creu, tots dos arribaven amb dues victòries, cap partit perdut.
El partit ha estat molt igualat fins a les acaballes del segon quart, quan els locals han aconseguit obrir una escletxa d'11 punts. Després del descans els d'Horta encara han premut més l'accelerador i gairebé han trencat el partit agafant rendes de 20 punts.
El Minguella ha demostrat ser un gran rival, però no ha pogut amb l'empenta dels nostres i de la graderia que ha estat un jugador més.


Felicitats a tots, objectiu assolit!!

 

Aquí trobareu les imatges de les Fases http://www.uehorta.cat/ca/galeria_interior/3/168/Fases%20Preferent%20Cadet%2000/Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.