PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
Instagram Unió Esportiva d'Horta
GALERIA D'IMATGES FLICKR
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Proves per incorporar noves jugadores nascudes els anys 2001, 2002, 2003 i 2004
07.09.2014

La Secció de Bàsquet de la U.E. d'Horta va encetar la temporada passada un nou projecte, dotar a la Secció d'equips femenins i va apostar decididament per crear una sòlida base per garantir el seu èxit. Treballem des de l'Escola buscant la paritat entre nenes i nens.

El premini va ser el primer equip que es va crear i aquesta temporada la Secció comptarà amb tres equips; un premini, un mini i un Sènior.
Amb aquests equips ja consolidats, volem donar una nova empenta i és per això que obrim un període de proves per a noves jugadores nascudes els anys 2001, 2002, 2003 i 2004.

El projecte esportiu de la U.E. d'Horta garanteix jugar a bàsquet al nostre districte amb unes condicions fantàstiques; noves instal·lacions, entrenadores i entrenadors formats, preparació física, tecnificacions en pista, etc.

També som sensibles al dia a dia dels nostres jugadors i jugadores; els estudis, les activitats extraescolars, etc. amb l'objectiu de fer més fàcil i divertida la pràctica del nostre esport.
Si esteu interessats/des a formar part del nostre Club us podeu posar en contacte amb el nostre Director Tècnic, en Pepe Cavanillas, al correu electrònic dtbasquetuehorta@gmail.com o bé al correu de la Secció basquet@uehorta.cat

Coneixereu de primera mà els horaris, les nostres instal·lacions, etc. i podreu resoldre qualsevol dubte.

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.