PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Proves per incorporar noves jugadores nascudes els anys 2001, 2002, 2003 i 2004
07.09.2014

La Secció de Bàsquet de la U.E. d'Horta va encetar la temporada passada un nou projecte, dotar a la Secció d'equips femenins i va apostar decididament per crear una sòlida base per garantir el seu èxit. Treballem des de l'Escola buscant la paritat entre nenes i nens.

El premini va ser el primer equip que es va crear i aquesta temporada la Secció comptarà amb tres equips; un premini, un mini i un Sènior.
Amb aquests equips ja consolidats, volem donar una nova empenta i és per això que obrim un període de proves per a noves jugadores nascudes els anys 2001, 2002, 2003 i 2004.

El projecte esportiu de la U.E. d'Horta garanteix jugar a bàsquet al nostre districte amb unes condicions fantàstiques; noves instal·lacions, entrenadores i entrenadors formats, preparació física, tecnificacions en pista, etc.

També som sensibles al dia a dia dels nostres jugadors i jugadores; els estudis, les activitats extraescolars, etc. amb l'objectiu de fer més fàcil i divertida la pràctica del nostre esport.
Si esteu interessats/des a formar part del nostre Club us podeu posar en contacte amb el nostre Director Tècnic, en Pepe Cavanillas, al correu electrònic dtbasquetuehorta@gmail.com o bé al correu de la Secció basquet@uehorta.cat

Coneixereu de primera mà els horaris, les nostres instal·lacions, etc. i podreu resoldre qualsevol dubte.

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.