PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
TROBADA D'ESCOLES DE BÀSQUET Al BOET MATARÓ
30.11.2017

El dia 25 ens vam trobar a les 9:20 del matí a la pista de A.E Boet Mataró comptant amb la presència de cinc dels nostres jugadors més experimentats i quatre d'un any menys.

A les 9:40 vàrem començar el primer partit contra l'equip amfitrió, el qual ens va servir per començar a agafar sensacions i confiança tot i la notable experiència de l'equip rival i el handicap de jugar a una pista exterior a primera hora del matí.

Més tard, a les 10:20, iniciava el segon joc contra el C.B. Calella. En aquest partit, gràcies a la dinàmica derivada del partit anterior, vam tenir molta més facilitat per arribar a cistella i vam poder córrer la pista amb més comoditat.

Un cop acabat, els jugadors van disposar d'una hora per estar amb els seus pares, compartir experiències, esmorzar i recuperar forces abans de l'últim partit del dia.
Aquest, es va iniciar a les 11:40, on vam fer front al C.B. Masnou, un equip físicament molt superior al nostre que ens va presentar molts problemes, sobretot a l'hora de rebotejar. Tot i això i el cansament acumulat dels dos partits anteriors, vam ser capaços d'anotar i de compensar aquesta desigualtat física, gràcies a l'esforç i les ganes per part dels nostres jugadors.

Per finalitzar, juntament amb tots els equips del torneig, vam fer una gran foto de germanor. Seguidament va tenir lloc l'entrega de medalles per a tots els jugadors i jugadores per acabar aquesta curta però intensa diada de bàsquet.

 

Podeu veure les fotos de la jornada a la Galeria d’ImatgesDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.