PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
24è TORNEIG VILA D'HORTA
10.06.2018

Dissabte 9 de juny vàrem celebrar el 24è Torneig Vila d’Horta al CEM Horta.

Vàrem gaudir del bàsquet amb nenes i nens d’entre 9 i 12 anys. El bàsquet que es juga a aquestes edats és diferent, és més viu, més lluitador, més de cor i menys de tàctica. Es baralla per cada pilota i no hi ha por de tirar-se a terra per no perdre la pilota, però no es busca fer mal al contrari ni humiliar-lo. És bàsquet en estat pur, jugar per jugar i per gaudir.

Va ser un dia esgotador per a tots, però també un dia de companyonia entre jugadors, jugadores, mares, pares, entrenadors,…. No era tant important la classificació, com el fet de jugar i divertir-se tots junts.

Com a coordinadora del torneig i en nom de tota la família de la Unió Esportiva d’Horta, vull donar les gràcies a tothom per aquest meravellós dia i, en especial als equips convidats i a totes les persones que han treballat per aconseguir que el torneig fos un èxit: coordinadors dels equips convidats (que han tingut molta paciència amb mi i amb tots els canvis que he fet), entrenadors/es que han vingut a acompanyar els seus equips, pares i mares, Clínica Dental Marín, Delegats dels equips i la Junta de UE Horta, Cafeteria del CEM Horta, els àrbitres que van venir, .... Desitjo que ho passéssiu tan bé com jo i només us puc dir una cosa:

Ens veiem l’any que ve!!!!

Podeu veure les fotos del Torneig a la Galeria d'ImatgesDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.