PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Trobada Escola 28 de Desembre Bàsquet Almeda
25.01.2017

El 28 de Desembre l'Escola va participar en la Trobada d'Escoles que va organitzar el CB Almeda. Vam participar amb el grup dels grans i els petits.

El format de la Trobada amb el grup dels grans va ser de 5 contra 5 i el dels petits per més dinàmic va ser de 3 contra 3.

Ens van convidar a esmorzar, a gaudir dels inflables i una medalla per la participació a cadascun dels jugadors.

El debut dels grans aquesta temporada va ser espectacular, vam estar a l'altura del que s'esperava donat el poc temps que portem entrenant, tot i que hem de dir que vam ser ajudats per jugadors del premini B que també hi participaven, la participació dels jugadors de l'Escola va estar impressionant en els dos partidets contra l'Escola del Bàsquet Almeda.

Per la seva banda els petits van fer el seu debut davant el BAM. Els jugadors estaven amb moltes ganes i els primers minuts un xic nerviosos. Durant el partit van aconseguir el que saben fer, passar-ho bé! Van jugar com saben als entrenaments, compartint la pilota entre ells. El segon partit contra la U. E. Claret i el tercer contra l'Almeda on vam seguir la mateixa línia, el que ens va donar el millor dels resultats possibles.

Laia Granja
 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.